mtpays

Szerencsésnek érezhetjük magunkat, hiszen a 21. században számos technológiai vívmány segíti a mindennapi boldogulásunkat. Társadalmunk hatalmas lépéseket tett a fenntarthatóság, a korszerű megoldások és a megosztásalapú együttműködés felé.

 

Néhány év múlva már mi is önműködő autókban utazhatunk. A televízióban mi választunk műsort, az okostelefonjaink pedig rengeteg terhet vesznek le a vállunkról. Az álláskeresés azonban továbbra is egy bonyolult, hosszadalmas és kényelmetlen procedúra. Sablonos álláshirdetések és személytelen önéletrajzok alapján kell döntést hozni. Emiatt ismerőseink, barátaink, családtagjaink és mi magunk is számtalanszor kerültünk kellemetlen szituációba a munkaerőpiacon.

 

Feleségemmel éppen ezért álmodtuk meg az mtpays-t. Segíteni szeretnénk azoknak, akik a lehető legtöbb információ birtokában gyorsan és kényelmesen, buktatók és apró betűs záradékok nélkül szeretnének új munkahelyet vagy munkaerőt keresni.

Akiknek valóban számít, hogy a jelentkezőt ne érje semmi váratlanul a későbbi interjúk, személyes találkozók során.

Akiknek valóban számít, hogy a megpályázott állásra akkor jelentkezzenek, ha annak anyagi, tárgyi, környezeti és emberi feltételei megfelelnek a várakozásaiknak, így tudják majd tudásuk legjavát adni.

Akik a mindennapi életben is igénylik az átláthatóságot.

 

Nekik nyújtunk megoldást a kötelezően megjelölt juttatási csomagok, a képi és videós megjelenítések által biztosított transzparens álláspiac kialakításával. 


A régi, lassú, körülményes és egyik fél számára sem előnyös álláskeresési és -hirdetési metódusokat 21. századi megoldásokra cseréljük.

 

Eljött az igazi, eredményes együttműködés ideje. 

 

Mert ma ez működik. Minden más csak időpazarlás.

 

 

Papp-Strohbach Cecília és Papp Ákos

 

Alapítók