Munkát kínálok

Véget vetne a folyamatos fluktuációnak? Munkavállalók jönnek-mennek, de az a kolléga, akit mindig is kerestek, még nem talált rá az álláshirdetésükre? Ezen könnyen változtathatunk. Az mtpays segítségével kitűnhet a sablonos, semmitmondó álláshirdetések tömegéből.

 

A munkahely ma már nem egy szükséges rossz a munkavállalók szemében, hanem egy lehetőség karrierjük kiteljesítésére. Éppen ezért az álláshirdetésnek nem elég felhívnia a figyelmet az adott pozíció létezésére, el is kell adnia azt. Ebben segít Önnek az mtpays rendszere, mely álláshirdetési sablonjaival olyan hirdetések elkészítését teszi lehetővé, ami jelentős előnyhöz juttatja Önt és cégét a több ezer unalmas, semmitmondó hirdetéssel szemben.

 

Az álláskeresők nem jó munkahelyet keresnek, hanem jó munkakörnyezetet és kecsegtető lehetőségeket. Biztosítsa ezek meglétéről a potenciális jelentkezőket egyedi céges fotók és videók, valamint egyéb tartalmak feltöltésével.

 

 

Tekintse meg a jelentkezők videós önéletrajzát és interjúját, mielőtt egyáltalán az irodájába érkeznének. Fontos, hogy az mtpays rendszerében a kötelező juttatási csomag megadással közelebb kerülhetnek az állást keresők és az állást hirdetők érdekei. Így elkerülhető az idő- és költségigényes kiválasztási folyamat végén jelentkező sikertelenség és csalódás.

 

Emellett kétirányú kereséssel biztosítjuk Önnek, hogy növelje esélyét a legmegfelelőbb munkavállaló kiválasztására. Így az álláspiac résztvevői egyidejűleg kereshetik egymást, mellyel többszörös esélyt biztosítunk az eredményes toborzásra.

 

 

Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően pedig olyan adózási és számviteli tanácsokkal is el tudjuk Önt látni, amellyekkel teljesen legálisan csökkentheti a munkáltatói költségek összegét. (Tippek)

 

Tudjuk, mennyit jelent az az idő, amit egy kolléga felvételére szánnak. Éppen ezért szeretnénk a lehető legtöbbet megspórolni Önnek és cégének. Regisztráljon most, és találja meg azt a kollégát, akivel cége tovább fejlődhet.